Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - رييس دانشکده محيط زيست دانشگاه تهران بابيان اينکه وجود چهره هاي متخصص در ميان اعضاي شوراي شهر نه يک توقع بلکه يک امر الزامي است، گفت: در شوراي شهر فعلي جز يکي دو چهره که مدام در رسانه ها يا صحن علني شورا نسبت به مسائل محيط زيستي شهر هشدار مي دهند، از بقيه اعضا حتي يک جمله در مورد محيط زيست نشنيديم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دکتر احمد طالبي در گفت و گو با ايسنا بيان کرد: در چند سال اخير بسياري از کلانشهرها با مسائل محيط زيستي دست به گريبان شده‌اند. از آلودگي هوا گرفته تا فاضلاب شهري و حتي شيوع بيماري‌هايي که به هرحال ريشه در عدم رعايت استانداردهاي محيط زيستي دارد. به همين خاطر مقوله محيط زيست ديگر يک مقوله حاشيه اي و در سايه نيست.

وي بااشاره به اينکه امروزه در ميان شاخص هاي شهر سالم محيط زيست نقش کليدي ايفا مي کند ادامه داد: در واقع شهر ديگر تنها بزرگراه، اتوبان، ساختمان هاي بلندمرتبه و هايپرمارکت نيست و لازم است استانداردهاي محيط زيستي در آن رعايت شود که بتوان آن را شهر به معني محل سکونت تعريف کرد.

رييس دانشکده محيط زيست دانشگاه تهران با بيان اينکه وجود چهره‌هاي متخصص در ميان اعضاي شوراي شهر نه يک توقع بلکه يک امر الزامي است افزود: شما نگاه کنيد در دوره گذشته که دکتر ابتکار در ميان اعضاي شوراي شهر بود ، به دليل سابقه، تجربه و اشرافي که به مسائل محيط زيستي داشت چقدر شورا را به سمت اخذ تصميمات محيط زيستي سوق داد و از شهرداري پرسشگري کرد. مسئله پارازيت ها در زمان حضور ابتکار در شوراي شهر تا اين اندازه رسانه اي شد که نشان مي دهد حضور چهره هاي کاربلد چقدر مي تواند به سلامت زيستي شهروندان کمک کند.
طالبي باتاکيد بر اينکه نبايد فراموش کنيم که صرف حضور متخصصان محيط زيست در شوراي شهر به معني حل شدن مشکلات نيست، گفت: بايد باورمندي به اهميت محيط زيست در ميان همه مديران در همه رده ها حضور داشته باشد. شورا نقش نظارتي و پرسشگري دارد نه اجرايي. حالا شما مدام پرسش کن، ايراد تخصصي وارد کن به پروژه ها، تا زماني که مديران شهرداري به اين موضوع باور نداشته باشند اتفاق ويژه اي نمي افتد.

رييس دانشکده محيط زيست دانشگاه تهران بيان کرد: بحران آلودگي هوا مسئله اي است که امنيت ملي را به مخاطره مي اندازد. شما نگاه کنيد که چند روز در سال فقط به خاطر آلودگي هوا تعطيل مي شود. ميزان خسارت مالي ناشي از اين تعطيلي ها را محاسبه کنيد. من اينجا حتي نمي خواهم به مساله سلامتي و مرگ و ميرها اشاره کنم و فقط زيان اقتصادي به کشور را اشاره کرد. خب اين نشان دهنده اين امر است که محيط زيست به صورت مستقيم بر همه عرصه هاي ديگر تاثير مي گذراد و شهروندان اين را خوب مي دانند. به همين خاطر به شخصه اميدوارم در ميان شعارهاي کانديداها، محيط زيست به صورت ويژه پررنگ باشد تا شهروندان بر اساس آن، راي به صندوق بيندازند.

وي بابيان اينکه نقش ما به عنوان شهروند فقط فرستادن متخصصان با گرايش محيط زيستي به مجلس يا شورا نيست اظهار کرد: بايد پس از راي دادن به اعضاي شورا از آنها پرسشگري و مطالبه گري کنيم و از آن ها حمايت نيز بکنيم. يعني تنهايشان نگذاريم و احساس نکنند ما راي داديم و دوباره به خانه برگشتيم و انتظار داريم آنها معجزه کنند.
طالبي ضمن انتقاد از شوراي شهر فعلي ادامه داد: در شوراي شهر فعلي جز يکي دو چهره مثل آقاي حافظي که مدام در رسانه ها يا صحن علني شورا نسبت به مسائل محيط زيستي شهر از آلودگي تا قطع باغ هاي تهران هشدار داد از خيلي چهره هاي ديگر حتي يک جمله در مورد محيط زيست نشنيديم. مگر اين آقايان در تهران زندگي نمي کنند؟ مگر منتخب مردم نيستند؟ مگر قرار نيست نسبت به مشکلات مردم واکنش نشان بدهند. مگر مي شود عضو شوراي شهر تهران بود و نسبت به آلودگي هواي اين شهر در شورا سکوت کرد؟
رييس دانشکده محيط زيست دانشگاه تهران در پايان اظهار کرد: سازمان حفاظت محيط زيست و دانشکده محيط زيست به عنوان بازوي علمي اين سازمان هميشه از طرح ها و ايده هاي راهگشا براي حل بحران هاي محيط زيستي استقبال کرده است. تکرار مي کنم طرح و ايده راهگشا. اين موضوعات در بستر دانشگاهي با خيال پردازي و شعار فرق دارد. در دانشگاه شما بايد طرح توجيهي بنويسيد. بايد مستندات علمي ارايه کنيد و راه حلي بدهيد که عملي باشد. قطعا ما کنار کساني هستيم که ايده هاي راهگشا بدهند و از آنها حمايت مي کنيم چون مشکل محيط زيست را يک مشکل ملي و حتي بين المللي مي دانيم.
انتهاي پيام

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۷۶۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوارض آلایندگی کارخانه سیمان پردیس به مردم برسد

به گزارش خبرنگار مهر، سمیه رفیعی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به مشکلات روستای «باغکمش» گفت: یکی از مهمترین مشکلات این روستا مربوط به آلایندگی کارخانه سیمان است، که قدمت بالایی دارد و کارشناسان اداره محیط زیست را برای بازدید به کارخانه آوردیم.

عضو کمیسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: در حال حاضر مسئله به این شکل پی گیری می‌شود که عوارض ناشی از آلاینده به مردم برسد.

نامزد دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، پردیس و اسلامشهر جاده روستایی «باغکمش» را پرخطر توصیف کرد و گفت: نبود روشنایی در جاده دسترسی به روستای باغکمش در ترددهای شبانه تصادفات و آسیب‌های زیادی را ایجاد می‌کند و رسیدگی به وضعیت این جاده روستایی ضرورت دارد.

کد خبر 6099899

دیگر خبرها

  • روز عجیب شورای ششم؛ گریه چمران برای وحدت!
  • ضرورت تغییر رویکردهای محیط زیستی در مسیر توسعه دریامحور
  • با تعامل و همکاری از فرصت باقیمانده استفاده کنیم
  • وقتی احمدی‌نژاد اسم قوچ ارمنی را برای اولین‌بار شنید؛ یک خاطره جدید و عجیب از حضور احمدی‌نژاد در یک جلسه محیط زیستی (فیلم)
  • عوارض آلایندگی کارخانه سیمان پردیس به مردم برسد
  • اقراریان: درباره ممانعت از حضور عضو شورای شهر در منطقه ۱۷ شهردار تهران پاسخ دهد
  • واکنش چمران به پول‌پاشی میلیاردی شهرداری برای مدیرانش: اطلاع ندارم!
  • واکنش چمران به ودیعه میلیاردی به مدیران شهرداری
  • پاسخ رئیس شورای شهر به پرداخت ودیعه میلیاردی به برخی از مدیران شهرداری
  • راه‌اندازی بازارهای روز، راهکار ساماندهی سد معبر و مشاغل مزاحم شهری در ارومیه