Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیات علمی دانشکده محیط زیست کرج گفت: طبق قانون نیروی انسانی، بودجه و امکانات دانشگاه منحل شده باید به یک دانشگاه دولتی واگذار شود که دانشگاه خوارزمی و تهران داوطلب گرفتن امتیاز دانشکده محیط زیست بودند.

یکی از اعضای هیات علمی دانشکده محیط زیست کرج در خصوص انحلال این دانشکده و اخراج تعدادی از اساتید و کارکنان و مشخص نبودن تکلیف و سرنوشت دانشجویان دانشکده محیط زیست با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به گفت‌وگو پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درباره پیشینه دانشگاه محیط زیست کرج بفرمایید
این مرکز در سال ۱۳۵۱ تاسیس شده و در طول این سال‌ها نوساناتی داشته که از مرکز آموزش محیط بانی تبدیل به آموزشکده محیط زیست شده و در سال ۱۳۹۰ موافقت اصولی دانشگاه محیط زیست را از وزارت علوم کسب کرده و در سال ۱۳۹۲ موافقت قطی دانشکده محیط زیست اخذ کرده است.
جذب هیات علمی در این دانشکده به چه صورت بود؟
خود به خود برای مسیر رشد دانشکده محیط زیست نیازمند جذب هیات علمی و جذب نیروی انسانی و تجهیز این مرکز آموزشی بود که تمام این موارد با اجازه و هماهنگی وزارت علوم، ریاست جمهوری و رییس وقت سازمان محیط زیست بوده و همه چیز با هماهنگی بوده است. متاسفانه رییس جدید سازمان محیط زیست که دلایل منطقی تاکنون ارائه نکرده است با وجود دانشکده محیط زیست مخالف است و اصرار بر انحلال آن دارد.   قانون درباره انحلال دانشکده چه نظری دارد؟
اگر مبنای قانونی را بخواهیم بررسی کنیم بر دو بخشنامه تاکید دارد که اولین بخش نامه در سال ۹۰ و دومین بخشنامه در سال ۹۶ صادر که تحت عنوان ساماندهی موسسات آموزشی عالی وابسته به دستگاه‌های اجرایی، اما در هیچ کدام از این بخش نامه‌ها بند و تبصره‌ای برای اخراج افراد نوشته نشده بلکه آورده شده که وضعیت موجود ساماندهی شود.   در صورت انحلال نیرو و ظرفیت آن چه خواهد شد؟
منطقی این است که سازمان حفاظت محیط زیست که دانشکده را نمی‌خواهد طبق قانون نیروی انسانی، بودجه و امکانات را واگذرا کند به یک دانشگاه دولتی که در این میان دانشگاه خوارزمی و دانشگاه تهران داوطلب گرفتن امتیاز دانشکده محیط زیست بودند، اما با گزینه واگذاری مخالفت شد.   دانشکده محیط زیست چند نفر نیرو دارد؟ در دانشکده محیط زیست ۲۰ نفر عضو هیات علمی و بیش از ۴۰ نفر کارشناس ارشد و دکتری داریم که می‌توانند در پژوهشکده محیط زیست فعالیت کنند. از یک طرف فراخوان استخدام نیرو برای سازمان حفاظت محیط زیست میدیم و از طرفی حدود ۱۰۰ نفر را از کار بی کار میکنیم که این رفتار‌ها باهم در تضاد است و هیچ برداشت منطقی نمی‌توان از این موضوع داشت.   سازمان محیط زیست هم برنامه ای برای نیروهای دانشکده خود ندارد؟
داخل سازمان محیط زیست ظرفیتی داریم به نام پژوهشکده محیط زیست که حداقل همین نیروی انسانی که عضو هیات علمی و کارشناس خبره و کارکنان دانشکده هستند می‌توانند در دل پژوهشکده محیط زیست فعالیت کنند و به جرات می‌توان گفت افراد کم تجربه‌ای نیستند.   تاکنون چند نفر از نیروهای دانشگاه اخراج شدند؟ هفته گذشته ۸ نفر از اعضای هیات علمی پیمانی ممنوع الورود شدند و ۸ کارمند قراردادی نیز ممنوع الورود شدند و قرار است در روز‌های آینده ۲۵ کارمند پیمانی از کار اخراج شوند و به مرور نیرو‌های رسمی نیز در اختیار استانداری قرار گیرند.
رییس دانشکده از دانشگاه تهران آمده و با انحلال دانشکده به کار خود تهران برمی گردد و سرنوشت سایر افراد برای او اصلا اهمیتی ندارد و باید پاسخ منطقی بدهند که طبق کدام قانون دانشکده را منحل می‌کنند.   سخن پایانی
دانشکده‌ای که ردیف بودجه مشخص و تعداد زیادی دانشجو دارد چطور می‌تواند تعطیل شود؟ حتی اگر سازمان محیط زیست نمی‌خواهد دانشکده داشته باشد اصراری نیست، اما باید کاربری جدید برای افراد شاغل در این دانشکده تعریف شود و وقتی می‌گوییم به محیط زیست کشور ظلم شده خب کار‌ها را واگذار کنیم تا افراد انجام دهند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۲۰۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای جایزه البرز به پدر ماهواره ایران و پدر پیوند کبد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، در مراسم شصت و دومین جایزه البرز از ۵ دانشمند تقدیر شد که ۳ نفر آنها از دانشمندان بنام کشور و یک دانشمند زیر ۴۰ سال و جوان است.

اسامی این دانشمندان به این شرح است:

دکتر حسین بلندی، عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت و پدر ماهواره ایران است. وی همچنین مجری طراحی و ساخت ماهواره‌های نوید و ظفر بوده است.

دکتر شمس السادات زاهدی، عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی و اولین بانوی دارای مدرک دکتری در رشته مدیریت است.

دکتر مسعود صلواتی نیاسر، عضو هیات علمی دانشگاه کاشان و چهره برجسته نانوی ایران است.

دکتر  سید علی ملک حسینی، پدر پیوند کبد ایران است.

در بخش دانشمندان زیر ۴۰ سال و جوان جایزه البرز به دکتر امیرحسین آبادی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد جایزه البرز اعطا شد.

وی در تلاش است تا با استفاده از هوش مصنوعی روشی را برای تشخیص زودهنگام سرطان دستگاه گوارش ارائه دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آمادگی جامعه هسته‌ای برای هم‌رسانی دانش در حوزه محیط زیست
  • ملاقات مردمی رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با هدف رسیدگی به مشکلات
  • ملاقات مردمی رییس سازمان حفاظت محیط زیست با هدف رسیدگی به مشکلات
  • دانشگاه فنی و حرفه ای بیش از ۱۰۰ رشته بدون داوطلب را حذف کرد
  • بیش از ۱۰۰ رشته بدون داوطلب در دانشگاه فنی و حرفه ای حذف شد
  • هشت شکارچی متخلف حیات وحش گچساران دستگیر شدند
  • سازمان محیط زیست عزم خود را برای تحقق شعار سال جزم کرده است
  • راه‌اندازی رشته آسیب‌شناسی ورزشی و تمرینات اصلاحی در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • اعطای جایزه البرز به پدر ماهواره ایران و پدر پیوند کبد
  • محمود احمدی نژاد دوباره عازم خارج از کشور شد | علت چیست؟ +تصاویر