Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-پویش «دانشگاه تهران؛ دانشگاه دوستدار محیط زیست» امروز همزمان با روز درختکاری، در سراسر واحد‌های دانشگاه برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران، پویش «دانشگاه تهران؛ دانشگاه دوستدار محیط زیست» علاوه بر غرس نهال با مشارکت اعضای هیات علمی، کارکنان و جمعی از فعالان دانشجویی، شامل برنامه‌های دیگری در راستای حفاظت از محیط زیست نیز بود که با حضور رئیس دانشگاه تهران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رویداد اهدای نهال مثمر به شهروندان از سوی دانشگاه تهران، از صبح امروز یکشنبه 15 اسفند در مقابل سردر دانشگاه تهران آغاز شد و دانشجویان عضو انجمن‌های علمی دانشجویی دانشکده‌های کشاورزی و منابع طبیعی پس از اهدای نهال به شهروندان، آموزش‌های لازم درباره نحوه کاشت و نگهداری این نهال‌ها ارائه می‌کنند. در این پویش، 20 هزار نهال از سوی دانشگاه تهران به شهروندان اهدا می‌شود.
سامانه تبادل کتاب دانشجویان دانشگاه تهران (UTbook) رونمایی شد
سامانه تبادل کتاب دانشجویان دانشگاه تهران (UTbook) نیز امروز همزمان با روز درختکاری با حضور دکتر سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران رونمایی شد. سامانه تبادل کتاب دانشجویان دانشگاه تهران، فضایی است که دانشجویان می‌توانند در آن به تبادل کتاب و حتی فروش کتاب‌های دست دوم خود بپردازند.
امیرحسین راحمی، مسئول کانون خیریه والعصر دانشگاه تهران در آیین رونمایی از این سامانه که در جریان پویش «دانشگاه تهران؛ دانشگاه دوستدار محیط زیست» با حضور رئیس دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: بر اساس متوسط جهانی، به ازای هر 8 هزار برگ کاغذ، یک درخت قطع می‌شود؛ بنابراین وقتی امکان تسهیل برای تبادل کتاب فراهم آید، به نوعی از قطع درختان جلوگیری کرده‌ایم.
راحمی افزود: به ازای هر 35 کتابی که در این سایت تبادل می‌شود، از قطع یک درخت جلوگیری شده و به صورت نمادین، یک درخت مجازی در سایت UTbook نمایه می‌شود. به موازات اضافه شدن هر درخت مجازی در این سایت، میزان تاثیر تبادل کتاب انجام‌شده در جلوگیری از تولید و انتشار گاز‌های گلخانه‌ای، محاسبه می‌شود و در سایت به نمایش درمی‌آید.
مسئول کانون خیریه والعصر دانشگاه تهران با بیان اینکه همه مراحل طراحی و راه‌اندازی سامانه تبادل کتاب دانشجویان دانشگاه تهران با مشارکت داوطلبانه دانشجویی پیش رفته است، افزود: این سامانه علاوه بر تاثیرات زیست محیطی، یک نوع کمک به اقتصاد زندگی دانشجویی نیز محسوب می‌شود.
توسعه بهره‌برداری از انرژی‌های تجدیدپذیر در دانشگاه
آغاز بهره‌برداری از سامانه انرژی خورشیدی در ساختمان شماره یک دانشکده محیط زیست، برنامه دیگر پویش «دانشگاه تهران؛ دانشگاه دوستدار محیط زیست» بود که با حضور اعضای هیات علمی این دانشکده برگزار شد.
دکتر علیرضا نورپور، رئیس دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران درباره این سامانه گفت: در راستای توسعه بهره‌برداری از انرژی‌های تجدیدپذیر در مراکز دانشگاهی، بنا داریم برای تامین انرژی در دانشکده محیط زیست، استفاده از انرژی خورشیدی را جایگزین انرژی فسیلی کنیم.
وی افزود: پنل‌های خورشیدی نصب شده در ساختمان شماره 2 دانشکده محیط زیست، حدود 70 درصد انرژی مصرفی این ساختمان را تامین می‌کنند. در ساختمان شماره یک دانشکده نیز از امروز برنامه عملیاتی جایگزینی انرژی خورشیدی به جای انرژی فسیلی آغاز شد.
غرس نهال در کوی دانشگاه به یاد قربانیان کرونا
همزمان با روز درختکاری امسال، 250 اصله نهال مثمر در مجتمع خوابگاه‌های دانشگاه تهران غرس شد. حسین رضایی، معاون فرهنگی خوابگاه‌های دانشگاه تهران افزود: بخشی از فضای نهال‌کاری شده در کوی پسران، به نام «یادمان قربانیان کرونا» نامگذاری شده است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: دانشگاه تهران دانشگاه دوستدار محیط زیست دانشکده محیط زیست برگزار شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۲۸۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه‌های عمرانی و زیست محیطی نصف جهان در صف افتتاح

مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اصفهان از افتتاح پل صاحب‌روضات و دو پروژه زیست‌محیطی تا دو هفته آینده خبر داد و گفت: آرزوهای دیرینه شهروندان اصفهانی طی روزهای آینده در ریل پروژه‌های افتتاحیه قرار می‌گیرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سیدعلی معرک‌نژاد در برنامه رادیویی «صدای شهر» اظهار کرد: در سومین سال از فعالیت مجموعه مدیریت شهری در دوره ششم، قطار افتتاح پروژه‌های عمرانی سرعت بیشتری گرفته است و طی دو هفته آینده دو پروژه که برای شهر اصفهان اهمیت زیادی دارد در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: تعریض بزرگراه شهید خرازی و پل صاحب روضات که به دلایل مختلفی چندین سال در شهر به تعویق افتاده بود، با همت مجموعه مدیریت شهری و عملیاتی اجرایی همکارانم در معاونت عمران این پروژه چند ماهی است که به ثمر رسیده است و آغاز به کار رسمی و افتتاح آن را خواهیم داشت.

مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اصفهان با تاکید بر اهمیت مباحث محیط زیستی و پسماند در شهر اصفهان گفت: در روند پروژه‌های عمرانی و افتتاحیه‌هایی که با شعار «به احترام مردم اصفهان» برگزار می‌شود، به ایستگاهی رسیدیم که خبرهای خوبی را به مردم شهر اصفهان خواهیم داد.

معرک‌نژاد با بیان اینکه آئین آغاز به کار و کلنگ‌زنی شهرک بازیافت شهر اصفهان از پروژه‌های مهم و تأثیرگذار زیست‌محیطی است، ادامه داد: تصفیه شیرابه، پسماند ساختمانی و احداث کارخانه‌ای که این پسماند را بازیافت می‌کند، جزو آرزوهای دیرینه شهروندان اصفهان بوده است که روزهای آینده در ریل پروژه‌های افتتاحیه قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: آئین آغاز به کار و افتتاح پروژه‌های زیست‌محیطی را کنار پروژه تعریض بزرگراه شهید خرازی طی روزهای آینده تقدیم شهروندان اصفهان می‌کنیم.

کد خبر 751312

دیگر خبرها

  • پساب ۲ سال کارواش‌های تهران به اندازه دریاچه چیتگر | ارقام عجیب از پساب کارواش‌ها
  • پساب 2سال کارواش‌ها؛ اندازه دریاچه چیتگر| ارقام عجیب از پساب کارواش‌ها
  • پیش بینی 3 خط ویژه اتوبوس برای جابجایی بازدیدکنندگان نمایشگاه کتاب
  • پیش‌بینی ۳ خط ویژه اتوبوس برای بازدیدکنندگان از نمایشگاه کتاب
  • پیش‌بینی ۳ خط ویژه اتوبوس برای جابجایی بازدیدکنندگان نمایشگاه کتاب
  • کاندیداهای حوزه انتخابیه ری به بررسی مشکلات شهر پرداختند
  • پروژه‌های عمرانی و زیست محیطی نصف جهان در صف افتتاح
  • شناسایی ۱۶۲ کارواش آلاینده در تهران
  • شناسایی ۱۶۲ کارواش آلاینده در پایتخت/ «پساب» مهم‌ترین مشکل زیست‌محیطی کارواش‌ها
  • چاپ کتاب عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد یادگار امام در انتشارات علمی و دانشگاهی