Web Analytics Made Easy - Statcounter

املاک واقع در طرح توسعه دانشگاه تهران که توسط دانشگاه تملک شده و در مجاورت دانشکده محیط زیست دانشگاه قرار دارند، به عنوان شعبه پارک علم و فناوری مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، املاک واقع در طرح توسعه دانشگاه تهران که طی ۲۰ سال گذشته از مالکان شخصی خریداری شده و به مالکیت دانشگاه تهران درآمده است، در حال تعیین‌تکلیف و بهینه‌سازی کاربری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر این اساس، بخشی از املاک واقع در محدوده طرح توسعه دانشگاه تهران که در خیابان‌های مجاور پردیس مرکزی دانشگاه و جنب دانشکده محیط زیست قرار دارد، به راه‌اندازی شعبه پارک علم و فناوری دانشگاه ویژه استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان و واحد‌های فناور حوزه محیط زیست اختصاص پیدا می‌کند.


هدفگذاری اعلام شده از سوی سید محمد مقیمی، رئیس دانشگاه تهران برای افزایش استقرار شرکت‌ها و کسب‌وکار‌های دانش‌بنیان در دانشگاه تهران، افزایش آن‌ها به ۲ هزار واحد تا پایان سال ۱۴۰۱ و استقرار بخشی از آن‌ها در برخی املاک واقع در طرح توسعه دانشگاه است.


در این راستا، علی اسدی رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران همزمان با هفته محیط زیست، از املاک تملک‌شده طرح توسعه دانشگاه که در مجاورت دانشکده محیط زیست قرار دارد بازدید کرد و در نتیجه این بازدید، موافقت نهایی برای راه‌اندازی شعبه پارک علم و فناوری ویژه شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه محیط زیست اعلام شد.


رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با اعلام اینکه حدود ۲۰۰ شرکت از کل شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در کشور در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران مستقر هستند، از بازطراحی ساختار پژوهش و فناوری دانشگاه تهران جهت ایجاد ارتباط ارگانیک بین پارک علم و فناوری با دانشکده‌ها خبر داد و گفت: به این سمت می‌رویم تا یافته‌ها و نتایج تحقیقات دانشجویان تحصیلات تکمیلی که در قالب پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها انجام شده است به سمت فناوری و تولید محصول در شرکت‌های دانش‌بنیانی برود که در شعبه‌های پارک علم و فناوری در دانشکده‌ها مستقر می‌شوند.


علیرضا نورپور، رئیس دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران نیز در جریان این بازدید، با بیان اینکه دانشکده محیط زیست اولین دانشکده دانشگاه تهران است که شعبه مستقلی از پارک علم و فناوری در آن راه‌اندازی می‌شود، گفت: با توجه به چالش‌های متنوع زیست‌محیطی در کشور نیاز است که با سرعت بیشتری عقب‌افتادگی در زمینه استفاده از راه‌حل‌های دانش‌بنیان را جبران کنیم.


نورپور در عین اشاره به تنوع موضوعی بالا در عرصه فعالیت‌های پژوهشی محیط زیستی، تصریح کرد: تمرکز بر روی چند حوزه مشخص از طیف وسیع فعالیت‌های پژوهشی در حوزه محیط زیست می‌تواند خروجی قوی‌تری به دست دهد. به عنوان نمونه، با توجه به اینکه صنعت سیمان از یک طرف آلاینده‌ترین و انرژی‌بر‌ترین صنعت است و بیشترین دی اکسید کربن تولیدی در بین صنایع را دارد و از طرف دیگر ایران سومین تولیدکننده سیمان در دنیا است، بنابراین لازم است تمرکز تحقیقاتی بیشتری در این حوزه داشته باشیم.


وی از برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی مرکز تحقیقات سیمان در دانشگاه تهران خبر داد و گفت: آمادگی داریم بخشی از ظرفیت فیزیکی پیش‌بینی‌شده برای استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان در شعبه پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در دانشکده محیط زیست را به استقرار شرکت‌ها و واحد‌های فناوری اختصاص پیدا دهیم که می‌خواهند در زمینه کاهش مسائل زیست محیطی صنعت سیمان فعالیت کنند.


دانشکده محیط زیست که هسته اولیه آن در سال ۱۳۵۳ شکل گرفته و رسماً از سال ۱۳۶۸ تأسیس شده، اولین دانشکده تحصیلات تکمیلی دانشگاه تهران با ۳ گروه آموزشی «مهندسی طراحی محیط زیست»، «مهندسی محیط زیست» و «برنامه‌ریزی، مدیریت و آموزش محیط زیست» است که ۱۵ رشته گرایش در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در آن فعال است. در مجموع ۶۰۵ دانشجوی تحصیلات تکمیلی و بیش از ۴۰ عضو هیأت علمی در این دانشکده شاغل به تحصیل هستند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران پارک علم و فناوری پارک علم و فناوری دانشگاه تهران شعبه پارک علم و فناوری شرکت های دانش بنیان طرح توسعه دانشگاه دانشکده محیط زیست استقرار شرکت ها املاک واقع راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۳۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است

رضا محمدی اظهار کرد: حدود ۷۰ سال است که زباله‌ها در مجموعه آرادکوه دفع می‌شود و انتقال این مجموعه به همین راحتی نیست.

وی ادامه داد: منابع طبیعی با همکاری محیط زیست باید زمین مورد نیاز را در اختیار شهرداری قرار دهند تا اقدامات برای انتقال این مجموعه صورت بگیرد.

مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری تهران تاکید کرد: شهرداری تهران نیز موافق جابجایی این مجموعه است، اما هنوز زمینی برای انتقال آرادکوه به شهرداری تحویل داده نشده است.

محمدی با اشاره به خرید دستگاه زباله سوز ۶ هزار تُنی افزود: در صورت راه اندازی این دستگاه زباله سوز مشکلات محیط زیستی آرادکوه تا حدودی برطرف می‌شود و شهرداری تهران تلاش دارد هر چه زودتر این دستگاه زباله سوز را راه‌اندازی کند.

تاکید سازمان محیط زیست بر جابجایی بازیافت آرادکوه

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست روز گذشته با تاکید بر اینکه نظر این سازمان در بحث مجتمع پردازش و بازیافت زباله آرادکوه جابجایی آن است، گفت: رودخانه پسماند جنوب تهران در حال تخلیه است چرا که منابع آب و خاک را با مشکل مواجه می‌کرد.

علی سلاجقه افزود: در منطقه آرادکوه پیش از این اقدامات خوبی انجام گرفته است، اما نظر سازمان حفاظت محیط زیست جابجایی آن است. شهرداری تهران نیز استفاده از ظرفیت دانش‌بنیان‌ها برای حل مساله آرادکوه را مطرح کرده است و این موضوع در قالب کارگروه ملی مدیریت پسماند و به منظور تولید سوخت کارخانه‌های صنعت سیمان در دست پیگیری است.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: همچنین اقداماتی در جهت مکلف شدن صنایع منطقه جنوب تهران به انجام وظایف زیست‌محیطی در دست انجام است.

 مجتمع پردازش و بازیافت زباله «آرادکوه» حدود ۷۰ سال پیش در مساحتی یک هزار و ۴۰۰ هکتاری در ابتدای جاده قدیم تهران برای دفع زباله‌های پایتخت راه اندازی شد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • پارک فناوری پردیس به زودی بهشت نوآوران آسیا خواهد شد
  • لغو یکطرفه تفاهم نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان
  • ایجاد شهرک مسکونی نخبگان در کلاس جهانی
  • شهرک مسکونی نخبگان پردیس رونمایی می‌شود
  • کاندیداهای حوزه انتخابیه ری به بررسی مشکلات شهر پرداختند
  • تلاش دانشگاه آزاد برای تبدیل‌شدن به مرکز مهارتی
  • شناسایی ۱۶۲ کارواش آلاینده در تهران
  • شناسایی ۱۶۲ کارواش آلاینده در پایتخت/ «پساب» مهم‌ترین مشکل زیست‌محیطی کارواش‌ها
  • محمود احمدی نژاد دوباره عازم خارج از کشور شد | علت چیست؟ +تصاویر
  • انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است